BrushArt Accessories Nail set pilic

BrushArt Accessories Nail set pilic
BrushArt Accessories Nail set pilic
Novost
odtenek Mix 3 kos
4,50

  • BrushArt Accessories Nail set pilic
  • BrushArt Accessories Nail set pilic
Koda: BRU03979 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis BrushArt Accessories Nail

Pilica BrushArt Accessories Nail vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • oblikuje in krajša nohte
  • preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov
  • pilica je idealna za potovanja in torbico

Navodilo za uporabo:
Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Accessories Nail