BrushArt Basic Pink

čopič za obrvi in oči

1×
BrushArt Basic Pink čopič za obrvi in oči
BrushArt Basic Pink čopič za obrvi in oči
čopič za obrvi in oči
3,90

Koda: BRU1067 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
BrushArt Basic Pink
čopič za obrvi in oči | 3,90

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

S tankim nagnjenim čopičem iz kolekcije BrushArt Basic Pink boste enostavno zarisali popolne očesne linije ali poudarili svoje obrvi. Njegova oblika omogoča dostop kar najbliže trepalnicam, popoln kot vlaken pa zagotavlja nadzor za ustvarjanje natančne linije želene debeline. Z njim lahko ustvarite različne učinke, od naravnega do dramatičnega videza. Zahvaljujoč mehkim, a čvrstim vlaknom, boste z njim enostavno ustvarjali in poudarjali tudi svoje obrvi. Čopič je primeren za nanos pudrastih, tekočih in kremnih črtal. 

Izdelan je iz sintetičnih ščetin, njegovo vzdrževanje je enostavno, vlakna pa ne izgubijo svoje oblike. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa.  

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.