BrushArt Face

večnamenski čopič

8×
BrushArt Face večnamenski čopič
BrushArt Face večnamenski čopič
AP-M001
3,89

Koda: BRU0751 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
ponedeljek 22. 7. 2019
BrushArt Face
AP-M001 | 3,89

Opis izdelka BrushArt Face

Opis:
Profesionalni kozmetični čopič BrushArt Face je narejen posebej za udoben nanos kremastih izdelkov na kožo obraza. Goste in hkrati nežne sintetične ščetine lahko temeljito razporedijo pripravek po celotnem obrazu. Zahvaljujoč čopiču BrushArt Face je nanos točen in enakomeren. Ročaj čopiča se udobno prilega roki in olajša nanos proizvodov. Nanesite svoj make-up, osvetljevalec, masko za obraz ali vlažilno kremo udobno in učinkovito s pomočjo čopiča BrushArt Face.

Navodilo za uporabo:
S pomočjo nežnih potegov čopiča enakomerno razporedite izdelek po celotnem obrazu. Po nanosu čopič temeljito sperite z vročo vodo.

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.