BrushArt Professional Eye & Face Brush set Set čopičev s torbico za ženske

BrushArt Professional Eye & Face Brush set Set čopičev s torbico za ženske
BrushArt Professional Eye & Face Brush set Set čopičev s torbico za ženske
Brezplačna dostava
31,00

Koda: BRU03602 | Več kot 5 kosov na zalogi

B1 čopič za nanos tekočega pudra + B3 čopič za nanos pudra + B4 čopič za nanos rdečila + B6 čopič za senčila za oči + B7 Čopič za zabrisovanje

1
DPD
ponedeljek 9. 8. 2021

Opis BrushArt Professional Eye & Face Brush set
Lastnosti

Vsebina seta:

  • B1 čopič za nanos tekočega pudra
  • B3 čopič za nanos pudra
  • B4 čopič za nanos rdečila
  • B6 čopič za senčila za oči
  • B7 Čopič za zabrisovanje

Lastnosti

Tip seta
Potovalni set

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Professional Eye & Face Brush set