Jack N’ Jill Siliconeotroška zobna ščetka za na prst soft

Jack N’ Jill Silicone otroška zobna ščetka za na prst soft
Jack N’ Jill Silicone otroška zobna ščetka za na prst soft
6 - 18 mesecev 2 kos
5,20

Koda: JCK2810 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Jack N’ Jill Silicone otroška zobna ščetka za na prst soft
| 1 kos | 5,20
DPD
sreda 18. 9. 2019

Opis izdelka Jack N’ Jill Silicone

Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava.

Lastnosti:

  • nežno in zanesljivo čisti zobe

Navodilo za uporabo:
Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.

O blagovni znamki Jack N’ JillIščete za svoje otroke resnično kakovostno blagovno znamko zobne higiene? Avstralsko družinsko podjetje Jack N' Jill izdeluje BIO paste za otroke, ki so 100-% varne v primeru, da jih otrok pogoltne! Čiščenje zob otrok je torej zahvaljujoč zobnim pastam Jack N' Jill učinkovito in hkrati varno. Otroške zobne paste Jack N' Jill so popolnoma naravne in vsebujejo okuse iz sadja v BIO kakovosti.

Poleg izdelave zobnih past se blagovna znamka Jack N' Jill ukvarja tudi z razvojem posebnih zobnih ščetk za otroke. Zobne ščetke Jack N' Jill ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi, lahko jih reciklirate in so biološko razgradljive. Ne vsebujejo PVC, ftalatov niti BPA. Vsi izdelki Jack N' Jill so za nameček tudi primerni za vegane, ker ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, niti niso testirani na živalih. Zagotovite svojim otrokom resnično le najboljše z blagovno znamko Jack N' Jill!

Recenzija Jack N’ Jill Silicone