Makeup Revolution Countdown to NYE

Makeup Revolution Countdown to NYE
Makeup Revolution Countdown to NYE

Koda: MUR05366 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Re-loaded Highlighter Palette Lustre Lights 4x5 g + Lip Gloss 2,5 ml + Metallic Lip Liner 1 g + Metallic Liquid Eyeliner 2,5 ml + Metallic Liquid Lipstick 2,5 ml + Foil Finish LIquid Eyeshadow 2,5 ml + Re-loaded Eyeshadow Palette Imperative 15x0,93 g

Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Makeup Revolution Countdown to NYE

Lastnosti

Tip seta
Darilni set
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!