Makeup Revolution Strobe Lighting

paleta osvetljevalcev

Makeup Revolution Strobe Lighting paleta osvetljevalcev
Makeup Revolution Strobe Lighting paleta osvetljevalcev
Makeup Revolution Strobe Lighting paleta osvetljevalcev
11,5 g
10,90

Koda: MUR3548 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Makeup Revolution Strobe Lighting
11,5 g | 10,90

Opis kozmetike Makeup Revolution Strobe Lighting

Prestižna paleta rdečil Makeup Revolution Strobe Lighting vam ponuja odtenke različnih barv za slavnostne priložnosti in vsakodnevno ličenje.

Lastnosti:

  • zagotavlja lica zdravega videza
  • popoln oprijem
  • čudovito pigmentirane barve

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery