Makeup Revolution Vamp Collection

šminka

Makeup Revolution Vamp Collection šminka
Makeup Revolution Vamp Collection šminka
Razprodaja
1,90

Prihranite 31%
odtenek 100% Vamp 3,8 g
1,32

Koda: MUR3366 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Makeup Revolution Vamp Collection
odtenek 100% Vamp 3,8 g | 1,32

Opis izdelka Makeup Revolution Vamp Collection

Šminka Makeup Revolution Vamp Collection bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • dolgotrajen učinek
  • kremasta tekstura
  • visoka pigmentacija
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!