NYX Professional Makeup Wicked Lashes

lepilne trepalnice

NYX Professional Makeup Wicked Lashes lepilne trepalnice
NYX Professional Makeup Wicked Lashes lepilne trepalnice
Overrated
7,50

Koda: NYX1060 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
NYX Professional Makeup Wicked Lashes
Overrated | 7,50

Opis izdelka NYX Professional Makeup Wicked Lashes

Izdelek NYX Professional Makeup Wicked Lashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • optično poveča oči in jim daje globok pogled
  • hiter in enostaven nanos

Navodilo za uporabo:
S pomočjo krtačke razčešite naravno linijo obrvi in trepalnic. Pripravek lahko uporabite na ličilih in brez predhodnega ličenja. Za varno uporabo ne pritiskajte preveč, da ne pride do poškodbe kože.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.