Perricone MD No Makeup Blush kremasto rdečilo

Perricone MD No Makeup Blush kremasto rdečilo
Perricone MD No Makeup Blush kremasto rdečilo
10 ml

Koda: PCN00821 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Perricone MD No Makeup Blush
Lastnosti

Rdečilo Perricone MD No Makeup Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • licem daje zdravo barvo
  • ustvarja naravno rdečico
  • poudarja značilnosti obraza
  • ima prijetno gladko, lahko teksturo

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

Lastnosti

Odtenek
roza
Konsistenca
krema

O blagovni znamki Perricone MD

Recepture, bogate s hranili in antioksidanti, ki so za naše telo naravni. Z njihovo pomočjo lahko od kozmetike Perricone MD pričakujete res neverjetne rezultate. Pri tem ne gre za to, da bi se težave zakrivale, ampak za dolgoročno pomoč koži.

V Perricone MD verjamejo v pomembnost združitve zunanje in notranje lepote in prav ta holistični pristop se izraža v celotni filozofiji blagovne znamke. Kot pravi sam ustanovitelj dr. Perricone je treba poleg kože skrbeti tudi za preostanek telesa, ker se vse medsebojno prepleta. Na Notinu boste našli vse potrebno znamke Perricone MD prav za svojo zunanjo lepoto, torej za vašo kožo obraza.

Si želite prestižne nege, ki bo kožo izvrstno nahranila, je ne bo obremenjevala, hkrati pa bo odstranila neželene znake staranja? Linija Perricone MD Cold Plasma ne bo kos le drobnimi linijam in gubicam, ampak bo pomagala poenotiti tudi barvni ton kože. Vam težave povzroča preveč mastna koža z razširjenimi porami? Potem na poti do popolne kože zagotovo ne smete zgrešiti intenzivnega tonika za zmanjševanje por Perricone MD. V ta mali čudež se boste zaljubili v hipu.

Recenzija Perricone MD No Makeup Blush