Royal and Langnickel Moda Total Face

set čopičev

Royal and Langnickel Moda Total Face set čopičev
Royal and Langnickel Moda Total Face set čopičev
6 kos
17,71

Koda: ROK1672 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Makeup Brush + Powder Brush + Eyeliner Brush + Eyeshadow Brush + Lip Brush + Brush on the Blush + Case

kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
ponedeljek 22. 7. 2019
Royal and Langnickel Moda Total Face
6 kos | 17,71

Opis izdelka Royal and Langnickel Moda Total Face

Set čopičev za ličenje Royal and Langnickel Moda Total Face vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec.

O blagovni znamki Royal and Langnickel

Unikatni seti čopičev Royal and Langnickel vam zagotovijo popolno ličenje kadarkoli in kjerkoli! Gre za profesionalne kozmetične čopiče različnih velikosti in oblik, ki izrazito olajšajo vaše vsakodnevno ličenje.

Zahvaljujoč setom čopičev Royal and Langnickel ne boste več zapravljali časa z iskanjem primernega čopiča za ličenje svojih oči, za nanos make-upa ali sijaja za ustnice. Vse čopiče, ki jih boste potrebovali, boste našli pregledno shranjene v etuiju.

Seti čopičev Royal and Langnickel so zelo praktični in kompaktni in vam pomagajo pripeljati ličenje do popolnosti. Hkrati vam tudi prihranijo veliko časa, ker je njihova uporaba zelo praktična.

Vlakna čopičev Royal and Langnickel lahko dobro zajamejo konsistenco ličil v prahu in tudi mastnih ličil. S pomočjo seta čopičev Royal and Langnickel boste naredili najboljši make-up in boste očarali svojo okolico s preciznim videzom!