THDEssential Sanify Lavanda dišavno olje

THD Essential Sanify Lavanda dišavno olje
THD Essential Sanify Lavanda dišavno olje
10 ml
9,00

Koda: THD01776 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis THD Essential Sanify Lavanda
Sestava

Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje THD Essential Sanify Lavanda je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma

Sestava:

  • 100-% naravne sestavine
  • z vsebnostjo eteričnih olj

Navodilo za uporabo:
Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
sivka
Vrsta dišave za dom
zeliščna

O blagovni znamki THD

Aroma difuzorji THD pripeljejo v vaš dom očarljive vonje in resnično prijetno vzdušje. Italijanska blagovna znamka THD je nastala leta 2005 s ciljem nadišaviti ljudem njihov dom. Podjetje se ukvarja z izdelavo dišečih paličic, sveč in aroma difuzorjev. Aroma difuzorji THD vam zagotovijo nadišavljeno sobo in hkrati imajo dekorativno funkcijo. Difuzorji THD vsebujejo le najbolj kakovostne sestavine. Lahko izberete bolj osvežujoče, energične ali relaksacijske vonje.

S pomočjo aroma difuzorjev THD lahko poudarite udobje svojega doma, pripeljete romantično vzdušje ali stimulirate svojo misel in izboljšate koncentracijo. Aroma difuzorji THD so primerni za v dnevno sobo, spalnico, hodnik, kopalnico ali pisarno. Odvisno je samo od vas, kamor aroma difuzor postavite. Privoščite si neskončne vonje z aroma difuzorji THD!

Recenzija THD Essential Sanify Lavanda