Vero Profumo

Parfumi Vero Profumo | Vero Profumo – unikatne luksuzne dišave, polne karaktera in čutnosti. Vero Profumo (.vero.profumo.) je švicarska serija niche parfumov, ki s svojo koncepcijo nadaljujejo tradicijo najbolj ekskluzivnih klasičnih dišečih proizvodov. Parfumi Vero Profumo se odlikujejo po visokem razmerju naravnih sestavin v zelo visokih koncentracijah. Blagovna znamka sama sebe karakterizira kot rezultat srečne zveze med tradicionalnimi postopki, ki poudarjajo ročno izdelavo, in modernostjo, ki se odlikuje z vrhunskimi tehnologijami. Na podlagi tega nastajajo popolnoma unikatni, vrhunski, visoko kakovostni in luksuzni parfumi.

Vero Profumo je ustanovila leta 2007 oblikovalka parfumov Vero Kern. Dišave so predstavljale pomemben del njenega življenja že od otroštva, ko jih je intenzivno dojemala in doživljala na vsakem koraku. Rodila se je leta 1940 v Švici, najprej je začela karijejo na področju farmacije, ampak mnogo let kasneje se je začela ukvarjati z aromaterapijo. Od tega je bil samo še korak do njene nove življenjske smeri – parfumske industrije, kateri se je posvetila z osnovno mislijo, da so dišave zlasti sredstva za prebuditev čustev.

Do danes je Vero Profumo proizvedla že več kot desetino ekskluzivnih in popolnoma unikatnih parfumov, ki jih je ustvarila sama Vero Kern. Prva od njih je aromatična ženska dišava iKki. Izhaja iz leta 2007 in je popolno darilo za samosvoje stranke, oboževalke francoskega čara. En od najbolj uspešnih parfumov od Vero Profumo je očarljiva parfumska voda za ženske Rozy, dišava za vse, ki iščejo izgubljeni paradiž.

Parfumi Vero Profumo temeljijo na veri svoje ustanoviteljice, da dišave predstavljajo nekaj več kot razum ali besede. Skrivnost parfumov Vero Profumo, nekonvencionalnih mešanic čistih, visoko kakovostnih materialov, je zlasti v nadčasovnem čaru, prefinjeni lepoti in visoko samosvojem karakteru. Ne le dišave blagovne znamke Vero Profumo, temveč tudi njihove embalaže so zelo originalne. Vero Kern je pustila stekleničke narediti po svojih predstavah pri steklarjih iz Normandije. Njihova oblika spominja na 40. leta in barva je ustvarjena na podlagi stare tradicionalne metode in izbrana tako, da čim bolj ohrani dragoceno vsebino. Dizajn stekleničk je izrazito karakterističen, nespregledljiv in nepozaben.

Izberite iz portfelja Vero Profumo nekatero od parfumskih vod, ki je narejena iz zelo osebnega, samosvojega, navdušenega in intimnega razmerja njihove ustvarjalke do vsake od njih. Katerokoli očarljivo dišeče delo od blagovne znamke Vero Profumo bo za vas postalo mnogo več kot le parfum ...

„Ustvarjam dišave visoke kakovosti tako po umetnostni kot tudi estetični strani in moj cilj je zadovoljiti visoke standarde – tako svoje kot svojih strank. Vedno sledim stoodstotno svojim ciljem in ne sledim nobenim trendom. V parfumih iščem originalnost, bogatost in čutnost. Pomembno je, da me prevzamejo in se me dotaknijo. Ljubim vse, kar spominja na vonj kože.“

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Vero Profumo.