Alcina Brilliant večbarvno rdečilo

Alcina Brilliant večbarvno rdečilo
Alcina Brilliant večbarvno rdečilo
Priporočena maloprodajna cena
20,90

Prihranite 14%
odtenek 010 Tripple Rose 10 g
18,00

Koda: ALC0185 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka Alcina Brilliant
Lastnosti

Rdečilo Alcina Brilliant daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • osvetljuje
  • licem daje zdravo barvo
  • poudarja značilnosti obraza
  • omogoča kombinacijo odtenkov

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

Lastnosti

Odtenek
roza, nude

O blagovni znamki Alcina

p>Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Brilliant