Armani Code Profumoparfumska voda za moške

7×
Armani Code Profumo parfumska voda za moške
Armani Code Profumo parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
115,00

Prihranite 35%
110 ml
75,20

Koda: GIO3411 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 7. 2020

Opis parfuma Armani Code Profumo
Sestava

Razprostrite okrog sebe dišavo, ki jo je navdihnil večerni smoking. Parfumska voda za moške Armani Code Profumo vam vedno privošči, da se počutite močne, atraktivne, kot popoln džentelmen. Slavnostnih oblačil vam zato ni treba nositi. V magično večerno vzdušje čutnega iskrenja med moškim in žensko vas ponesejo lesni toni kardamoma s svežim zelenim jabolkom in ambro.

  • začimbna dišava z orientalskimi prvinami
  • ustvarjena za sodobne moške
  • primerna bolj za zvečer

Sestava dišave
Dišava deluje dobesedno kot magnet, na katerega se najprej prilepijo toni izrazitega kardamoma, sveže mandarine in zelenega jabolka. Vašo pozornost še bolj pritegne sladki cvet pomarančevca z blago sivko in moškatnim oreščkom, ki jih začutite kmalu po prvem poduhanju. Privlačnost celotnega trenutka na koncu odlično zaključijo bazne note dišave v sestavi ambra, usnje in fižol tonka.

Zgodba dišave
Dišava Armani Code Profumo je eleganten član linije dišav Armani Code. Profumo v italijanščini pomeni parfum, ki dolgo obstoji. Svoj obraze je tej legendarni dišavi izposodil karizmatični ameriški igralec Chris Pine.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kardamom, mandarina, zelene jabolko
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pomarančni cvet, sivka, muškatni orešček
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, fižol tonka, usnje
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Code Profumo