Artdeco Beauty Box Quadrat magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema

Artdeco Beauty Box Quadrat magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema
Artdeco Beauty Box Quadrat magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema
Priporočena maloprodajna cena
12,00

Prihranite 41%
5130
7,06

Koda: ART2523 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Beauty Box Quadrat

Opis:
Luksuzno in zelo praktično kozmetično dozico Artdeco Beauty Box Quattro lahko polnite z dekorativno kozmetiko glede na vaše želje! Zahvaljujoč posebnemu sistemu magnetov vam nič ne bo padlo ven! Magnetna dozica Artdeco Beauty Box Quattro ponuja veliko vsestranskost in možnost kombiniranja. V dozico lahko date 4 senčila za oči z aplikatorjem ali 1 senčilo za oči in rdečilo ali 2 korektorja. Izbira je odvisna samo od vas! Poleg tega dozica vsebuje še praktično ogledalo, zaradi česar je primerna za potovanja. Senčila je treba kupiti posebej!

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Beauty Box Quadrat