Artdeco Rubicell Mini Applictor

aplikator za senčila mini

Artdeco Rubicell Mini Applictor aplikator za senčila mini
Artdeco Rubicell Mini Applictor aplikator za senčila mini
aplikator za senčila mini
1,00

Koda: ART2242 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Artdeco Rubicell Mini Applictor
aplikator za senčila mini | 1,00

Opis izdelka Artdeco Rubicell Mini Applictor

Čopič za oči Artdeco Rubicell Mini Applictor je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči.

Lastnosti:

  • za potovanja in torbico
  • omogoča hiter nanos senčil za oči
  • nanaša optimalen sloj senčil za oči

Sestava:

  • iz sintetičnih vlaken

Navodilo za uporabo:
Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.