Artdeco Adhesive for Permanent Lashes lepilo za permanentne trepalnice

Artdeco Adhesive for Permanent Lashes lepilo za permanentne trepalnice
Artdeco Adhesive for Permanent Lashes lepilo za permanentne trepalnice
6 ml
12,60

Koda: ART2259 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Adhesive for Permanent Lashes

Opis:

Artdeco je vodoodporno lepilo za umetne trepalnice. Nanos je zelo enostaven. Lepilo ima ekstremno dolgo obstojnost in zato se ni treba bati, da se vaše trepalnice tekom dneva odlepijo. Na koncu dne pa jih skupaj z lepilom zelo enostavno odstranite. Artdeco lepilo za umetne trepalnice je brez dišav.

Učinki:

  • zanesljiva in dolgotrajna adhezija

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Adhesive for Permanent Lashes