Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill kompaktni puder nadomestno polnilo SPF 50

1×
Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill kompaktni puder nadomestno polnilo SPF 50
Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill kompaktni puder nadomestno polnilo SPF 50
Priporočena maloprodajna cena
17,00

Prihranite 30%
odtenek 90 Light Sand 9.5 g
11,90

Koda: ART03820 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill
Lastnosti

Bodite zaščiteni in vsak dan čudovito lepi. Kompaktni puder Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection z SPF 50 vaši koži zagotavlja brezhibno prekrivnost, poenotenje, svež videz in visoko zaščito pred sončnim sevanjem ter zunanjimi vplivi. Nadomestno polnilo enostavno vstavite v prvotno škatlico in še naprej uživajte v poenoteni, matirani in preprosto popolni koži.

Lastnosti:

  • sestava ima SPF 50 za visoko zaščito kože
  • pri t. i. suhi uporabi nežno prekrije in matira kožo
  • po navlažitvi aplikator nudi večjo prekrivnost s kremasto teksturo
  • absorbira odvečno maščobo in naravno matira kožo
  • enostavno se nanaša in omogoča plastenje
  • praktično ogledalo in aplikator omogočata uporabo kjerkoli

Navodilo za uporabo:
S priloženim aplikatorjem puder nanesite na kožo in ga povsem razmažite. Za boljšo prekrivnost aplikator navlažite. Aplikator redno čistite za ohranjanje higienske čistoče.

Lastnosti

Konsistenca
kompaktna
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Lahka, Srednja
Zaščita pred soncem
s SPF
Učinek
korektivni
Odtenek tekočega pudra
medium

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill1