BaByliss PRODiffuser Pro 5 difuzor za sušilec

BaByliss PRO Diffuser Pro 5 difuzor za sušilec
BaByliss PRO Diffuser Pro 5 difuzor za sušilec
Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.
Poškodovana embalaža
8,02
BABD11E
Koda: BBL02781 | 3 kos na zalogi

Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.

1
DPD
torek 28. 9. 2021

Opis BaByliss PRO Diffuser Pro 5

Difuzor BaByliss PRO Diffuser Pro 5 vam pomaga enostavno oblikovati pričesko z volumnom vse od konic. Poudarite svoje valovite lase in jim dodajte bogat volumen!

Lastnosti:

  • zagotavlja enakomerno sušenje las

Navodilo za uporabo:
Nastavek namestite na vrat sušilca. Med sušenjem položite posamezne pramene med zaobljene konice difuzorja in jih nežno dvigujte.

O blagovni znamki BaByliss PRO

Babyliss Pro je francoska blagovna znamka, ki se ukvarja z izdelavo vrhunskih elektronskih naprav za urejanje las. Blagovna znamka je bila ustanovljena v 60. letih prejšnjega stoletja, ko je slavni pariški frizer gospod Lelièvre razvil v svojem frizerskem studiu v bližini Eifflova stolpa prvi električni kodralnik za lase. Naprave Babyliss Pro so primerne tako za uporabo v profesionalnih frizerskih salonih in kot tudi za domačo ureditev pričeske. Blagovna znamka Babyliss Pro v svojem širokem asortimentu ponuja ogromno različnih tipov likalnikov za lase, kodralnikov, brivnikov, sušilcev in posebnih lasnih pripravkov. Podjetje Babyliss Pro sodeluje z osebnostmi iz sveta mode in lasnega stilinga in nenehno razvija nove tehnologije. Naprave Babyliss Pro se odlikujejo po svoji kakovostni površinski ureditvi in edinstvenih funkcijah, ki so namenjene posebno za potrebe različnih tipov las. Naprave Babyliss Pro so nenavadno zmogljive in nežne do las. Zahvaljujoč temu in mnogim drugim odličnim lastnostim so pridobile zadovoljne stranke po vsem svetu.

Recenzija BaByliss PRO Diffuser Pro 5