BenefitBenetint Cheek & Lip Stain tekoči pripravek za toniranje za ustnice in lica

Benefit Benetint Cheek & Lip Stain tekoči pripravek za toniranje za ustnice in lica
Benefit Benetint Cheek & Lip Stain tekoči pripravek za toniranje za ustnice in lica
Brezplačna dostava
10 ml
34,50

Koda: BNF0213 | Na zalogi
1
DPD
sreda 22. 9. 2021

Opis Benefit Benetint Cheek & Lip Stain
Lastnosti

Šminka Benefit Benetint Cheek & Lip Stain bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnicam daje blag lesk
  • enostavno se nanaša
  • dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.

Popolna sestava

WATER (AQUA), POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, CARMINE (CI 75470), METHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM), TETRASODIUM EDTA, GERANIOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, MALTODEXTRIN, BENZYL SALICYLATE, BHT. N¬8 00N12802 UM SICHERZUSTELLEN, DASS DIE INHALTSSTOFFE DIESES PRODUKTES FÜR SIE GEEIGNET SIND, LESEN SIE BITTE DIE LISTE DER INHALTSSTOFFE, DIE AUF DER PRODUKTVERPACKUNG ABGEBILDET IST. Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Lastnosti

Odtenek
rdeč
Konsistenca
fluid
Učinek
dolgoobstojen

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Benetint Cheek & Lip Stain