BH Cosmetics Face Essential set čopičev

BH Cosmetics Face Essential set čopičev
BH Cosmetics Face Essential set čopičev
5 kos

Koda: BHC2054 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Powder Brush + Duo Fiber Brush + Contour Brush + Foundation Brush + Concealer Brush

Opis izdelka BH Cosmetics Face Essential

Set čopičev za ličenje BHcosmetics Face Essential vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec.

O blagovni znamki BH Cosmetics

BH Cosmetics – to so luksuzne pestre palete, ki so v zelo kratkem času dobile priljubljenost žensk po vsem svetu! Barvni odtenki palet BH Cosmetics se odlikujejo po izredno kakovostni pigmentaciji, odličnem oprijemu kože in dolgi obstojnosti brez razmazanja. Z dekorativno kozmetiko BH Cosmetics lahko dosežete resnično profesionalno ličenje!

Dekorativne palete senčil za oči BH Cometics so zelo luksuzne in vsebujejo tudi praktično ogledalce za enostavno ličenje. Iz pestrih odtenkov različnih barv lahko vsak dan izberete pravi odtenek za svoje ličenje! Enostavno ustvarite tako ekstravagantno kot naravno ličenje!

Poleg edinstvenih palet ponuja blagovna znamka BH Cosmetics tudi šminke, maskare, pudre in drugo odlično dekorativno kozmetiko! Luksuzno blagovno znamko BH Cosmetics uporabljajo tudi profesionalni vizažisti! Privoščite si resnično kakovost in popolno ličenje z edinstvenimi paletami BH Cosmetics!

Recenzija BH Cosmetics Face Essential