BrushArt Basic Pinkčopič za korektor

BrushArt Basic Pink čopič za korektor
BrushArt Basic Pink čopič za korektor
čopič za korektor
4,00

Koda: BRU1066 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

BrushArt Basic Pink čopič za korektor
| 1 kos | 4,00
DPD
petek 18. 10. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Čopič BrushArt Basic Pink uporabljajte za nanašanje tekočih ali kremnih korektorjev na obraz ali v okolici oči. Čopič je odličen pripomoček, če želite prekriti kakšno pomanjkljivost kože. Uporabljate ga lahko tudi za nanašanje senčila za oči v notranji kotiček očesa in za senčenje očesnega oboka. 

Ščetine čopiča BrushArt Basic Pink so izdelane iz visoko kakovostnih sintetičnih vlaken, ki so izjemno gosta, fina in prijetna na dotik. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa. 

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.

Recenzija BrushArt Basic Pink

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!