BrushArt Basic Pink

čopič za ličenje Kabuki

BrushArt Basic Pink čopič za ličenje Kabuki
BrushArt Basic Pink čopič za ličenje Kabuki
čopič za ličenje Kabuki
7,50

Koda: BRU1065 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
BrushArt Basic Pink
čopič za ličenje Kabuki | 7,50

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Prestižni čopič kabuki BrushArt Basic Pink je odličen za nanašanje pudra, rdečila, bronzerja in osvetljevalca. Ima zelo fina gosta vlakna, zahvaljujoč katerim dobro nanaša ličila na kožo brez vidnih prehodov. Z njim boste dosegli brezhiben in naraven videz, ki bo dolgo obstojen. Na obraz nanašajte s krožnimi gibi. 

Ščetine čopiča so izdelane iz visoko kakovostnih sintetičnih vlaken. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, ki je alergična na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa.  

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.