BrushArt Basic Pink

čopič za make-up

BrushArt Basic Pink čopič za make-up
BrushArt Basic Pink čopič za make-up
čopič za make-up
5,70

Koda: BRU1061 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
BrushArt Basic Pink
čopič za make-up | 5,70

Opis kozmetike BrushArt Basic Pink

Ravno strižen čopič za make up Brush Art Basic Pink je zahvaljujoč enakomernemu nanašanju idealen za ustvarjanje gladkega in naravnega videza. Primeren je za nanašanje kremnega in tekočega make upa ali mineralnega pudra.  

Čopič rahlo namočite v tekoči make up in nanesite na nekaj točk na obrazu. Nato s krožnimi gibi make up raznesite, dokler ne dosežete želenega učinka. Zahvaljujoč tehniki nanašanja pomaga zakriti pore in enakomerno razporediti sloj make upa brez pack. Če ne želite, da bi čopič vpil veliko make upa, ga rahlo navlažite z nekaj kapljicami vode. 

Ščetine čopiča so izdelane iz visoko kakovostnih sintetičnih vlaken. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine.

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa. 

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.