BrushArt Basic Pink

čopič za rdečilo

1×
BrushArt Basic Pink čopič za rdečilo
BrushArt Basic Pink čopič za rdečilo
čopič za rdečilo
6,30

Koda: BRU1062 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
BrushArt Basic Pink
čopič za rdečilo | 6,30

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Gosti poševni čopič BrushArt Basic Pink je odličen za nanašanje rdečila, osvetljevalca ali bronzerja. Izdelan je iz visoko kakovostnih mehkih sintetičnih vlaken. Zahvaljujoč svoji obliki natančno določa konture obraza in vam pomaga ustvariti naravni videz kože. 

Rdečilo nanašajte na ličnici in ga rahlo raznašajte navzven.

Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine.

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa. 

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.