BrushArt Basic Pink

čopič za tekoči puder

BrushArt Basic Pink čopič za tekoči puder
BrushArt Basic Pink čopič za tekoči puder
čopič za tekoči puder
4,60

Koda: BRU1060 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
BrushArt Basic Pink
čopič za tekoči puder | 4,60

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Čopič za tekoči make up BrushArt Basic Pink sodi med obvezno opremo vsake ženske. Zahvaljujoč ploski obliki in finim vlaknom, ki so na koncu zožena, enakomerno raznese vse tekoče ali kremne izdelke. Z njim boste dosegli tudi težko dostopna mesta obraza, prav tako pa ne pušča madežev. Uporabite ga lahko tudi za nanašanje korektorja za večje pomanjkljivosti ali za nanos različnih mask, neg, krem ali serumov.  

Za popolno sijočo kožo uporabite dva različna odtenka tekočega make upa. Svetlejši odtenek nanesite s čopičem BrushArt Basic Pink na sredino obraza, temnejši odtenek uporabite za konture.  

Ščetine čopiča so izdelane iz sintetičnih vlaken. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa.  

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.