BrushArt Basic Pink

Čopič za zabrisovanje

BrushArt Basic Pink Čopič za zabrisovanje
BrushArt Basic Pink Čopič za zabrisovanje
Čopič za zabrisovanje

Koda: BRU1070 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
BrushArt Basic Pink
Čopič za zabrisovanje

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Čopič za make up BrushArt Basic Pink je namenjen zabrisovanju robov med posameznimi barvami senčil na vekah ali za nanos osvetljevalca v smeri obrvi. Primeren je tudi za nanašanje senčila na večje površine, nanos pudra na težko dostopna mesta na obrazu ali za zabrisovanje tekočega korektorja in napudranih območij v okolici oči. Čopič je izdelan iz visoko kakovostnih finih sintetičnih ščetin. 

Če želite ustvariti učinek dimno senčenih oči, nanašajte senčilo s krožnimi gibi, da se bo pigment bolje prijel na veko. Če pa želite ustvariti blage prehode med barvami, raznašajte senčilo ne veke z ene strani na drugo.  

Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa. 

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.