BrushArt Everyday Collection set čopičev

BrushArt Everyday Collection set čopičev
BrushArt Everyday Collection set čopičev
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
25,40

Prihranite 29%
18,00

Koda: BRU03757 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis BrushArt Everyday Collection
Lastnosti

Set čopičev za ličenje BrushArt Everyday Collection vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec.

Lastnosti

Tip seta
Potovalni set, Darilni set

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Everyday Collection