Chloé Nomade

darilni set I.

1×
Chloé Nomade darilni set I.
Chloé Nomade darilni set I.
Chloé Nomade darilni set I.
Brezplačna dostava
parfumska voda 50 ml + parfumska voda 5 ml
61,00

Koda: CHL1916 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke Chloé v vrednosti vsaj 40 € in boste prejeli mini stekleničko 5 ml parfumske vode Chloé. Pustite, da vas prevzamejo zapeljive dišave blagovne znamke Chloé.
DPD
četrtek, 13. 12. 2018
Chloé Nomade
parfumska voda 50 ml + parfumska voda 5 ml | 61,00

Sestava

Darilni set
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Chloé

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

Ocena Chloé Nomade

Dodajte novo recenzijo

1.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis