Preskoči na glavno vsebino

Claudia Schiffer Make Up

O znamki Claudia Schiffer Make Up

Po 30 letih kariere v modni industriji in dolgih urah, preživetih v rokah najboljših umetnikov ličenja, zna Claudia Schiffer dobro izkoristiti svoje izkušnje. V sodelovanju z nemško blagovno znamko Artdeco je oblikovala lastno linijo profesionalne dekorativne kozmetike Claudia Schiffer Make Up.

Njen smisel za slog, dizajn in izbiro barv se odraža v visoko kakovostnih izdelkih za ličenje. Omejena kolekcija natančno opisuje moto in slog Claudie. Enostavna, a polna navdiha. Claudia Schiffer se spominja časov, ko je bila kot mlada manekenka izjemno sramežljiva in so njeni prijatelji močno dvomili, da bo uspela v svetu manekenstva. Vendar se je zelo hitro naučila, da kakovostna ličila ne prekrivajo le zardevanja, ampak izboljšajo tudi samopodobo in dodajo še kako potrebno samozavest.

Barva roza vespe in pastelnih posod iz 60-ih let so vplivali na dizajn kolekcije Claudie Schiffer. Ker pa je imela vzdevek Cloudy, najdemo v tej kolekciji tudi motiv malega oblačka, ki simbolizira njeno otroštvo.

Tudi vi poiščite navdih v omejeni kolekciji Claudia Schiffer Make Up in preizkusite profesionalno dekorativno kozmetiko iz delavnice Artdeco.