Clinique Blended

puder

1×
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
Clinique Blended puder
odtenek Transparency 2 35 g
29,81

Koda: CLK0066 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Clinique Blended
odtenek Transparency 2 35 g | 29,81

Opis kozmetike Clinique Blended

Opis:
Puder v prahu Clinique Blended ponuja vaši koži svilnat in sijoč videz. Vidno prekriva pore in ostale nepopolnosti. Lahka tekstura pudra v prahu je obogatena z minerali. Clinique Blended ima odličen mat učinek in vaša koža ostane lepo mehka in sijoča. Del paketa je tudi čopič, s katerim puder lahko precizno nanesete na obraz.
Če želite imeti puder vedno pri sebi, ne da bi s sabo morali nositi celotno embalažo, potopite čopič v puder, z vrtenjem ga shranite in pokrijte s pokrovčkom. Puder je pripravljen za kasnejšo uporabo. Je hipoalergen.

Učinki:

  • matira kožo
  • posvetli kožo
  • prekrije pore

Tip kože:
Primeren za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:
Nanašajte po uporabi tekočega pudra. Puder lahko nanašate s pomočjo čopiča, ki je del paketa in zagotavlja enakomeren nanos. Ali ogrejte majhno količino pudra s krožnimi gibi v dlaneh in nato s pomočjo konic prstov puder nanesite.

O blagovni znamki Clinique

Poslanstvo kozmetike Clinique je omogočiti vsem ženskam in moškim imeti odlično lepo kožo s pomočjo izdelkov z najbolj učinkovito in hkrati nežno sestavo.

Blagovno znamko Clinique je ustanovila leta 1968 Estée Lauder. Spodbuda je bil razgovor z dermatologom, ki je bil objavljen v modni reviji Vogue. Vprašanje, ki je bilo zastavljeno v članku, jo je navdihnilo za ustvarjanje prvovrstne hipoalergene kozmetike za kakršenkoli tip kože. Moč Clinique izdelkov temelji v celovitih kozmetičnih linijah, ki jih razvijajo neposredno dermatologi.

Blagovna znamka Clinique ponuja linijo izdelkov za popoln make-up, ženske in moške dišave in kompletno nego za kožo obraza in telesa za ženske in moške. Vsi kozmetični pripravki so 100% brez dišav in morajo prestati strogo testiranje na alergije, zato so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

Trenutno ima Clinique več kot 22 tisoč strokovnih beauty konzultantov po vsem svetu in dela z unikatnim polepševalnim konceptom za nego kože v 3 korakih. Tudi zato je kozmetika Clinique idealna pot do najbolj ustrezne in enostavne vsakodnevne nege.

Poskusite učinke te dermokozmetične blagovne znamke, ki se prilagodi potrebam točno vaše kože.