Dermacol Cleansing

odstranjevalec vodoodpornih ličil

Dermacol Cleansing odstranjevalec vodoodpornih ličil
Dermacol Cleansing odstranjevalec vodoodpornih ličil
Dermacol Cleansing odstranjevalec vodoodpornih ličil
120 ml
4,70

Koda: DER2758 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Dermacol Cleansing
120 ml | 4,70

Opis kozmetike Dermacol Cleansing

Pripravek za odstranjevanje ličil Dermacol Cleansing bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči.

Lastnosti:

  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • kožo pušča svežo
  • oftalmološko testiran

Sestava:

  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.