Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair

set čopičev za senčila za oči

Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set čopičev za senčila za oči
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set čopičev za senčila za oči
5 kos
20,60

Koda: DER2689 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Eyeshadow Brush D81 + Eyeshadow Brush for Eye Crease D74 + Eyeshadow Brush D73 + Eyeshadow and Detail Brush D83 + Blending Brush D82

 

1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair
5 kos | 20,60

Opis izdelka Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair

Set čopičev za ličenje Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec.

Lastnosti:

  • omogoča hiter nanos senčil za oči
  • pomaga pri urejanju popolnega make upa
  • poenostavlja nanašanje senčil za oči
  • odlično se prilega roki

Sestava:

  • iz naravnih vlaken

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.