Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set čopičev

Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set čopičev
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set čopičev
Brezplačna dostava
5 kos
26,89

Koda: DER2682 | Na zalogi

Set vsebuje: Liquid Foundation Brush D51 + Powder Brush D55 + Eyeshadow Brush D81 + Eyeshadow and Detail Brush D83 + Blending Brush D82

 

1
DPD
petek 5. 3. 2021

Opis izdelka Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair
Lastnosti

Želite vedno imeti popoln make-up, ki je videti, kot bi ga ustvaril profesionalec? Potem vam prav gotovo ne sme manjkati pripraven set čopičev Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair! V setu boste našli pet različnih vrst čopičev, ki jih boste uporabili za nanos ličil s pudrasto in kremasto konsistenco.

Posebni set Dermacol Master Brush je bil izdelan v sodelovanju s češko lepotno blogerko in youtuberko Petro LovelyHair ter vsebuje lesene čopiče z zelo finimi, a hkrati močnimi naravnimi ščetinami. Z njimi enostavno in natančno nanašate svoja priljubljena ličila, kot je make-up, puder ali senčila za oči.

Lastnosti:

  • osnovni make-up set za ličenje celega obraza
  • vsebuje pet čopičev: čopič za tekoči make-up, čopič za puder
    ploščat čopič za senčila za oči, čopič za ličenje oči, čopič za podrobnosti, čopič za zabrisovanje
  • primerno za nanos kremastih in pudrastih izdelkov

Material:

  • fine naravne ščetine, prijazne do obraza
  • lesen ročaj za enostavno rokovanje

Kako uporabljati:
Set čopičev Dermacol Master Brush je primeren za nanos vaših priljubljenih pudrastih in kremastih ličil. Pred uporabo lahko čopiče rahlo navlažite, saj tako ne bodo vpili preveč izdelka naenkrat.

Lastnosti

Tip seta
Ugodno pakiranje

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

Recenzija Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair