Diva & Nice Cosmetics Accessories

pinceta

Diva & Nice Cosmetics Accessories pinceta
Diva & Nice Cosmetics Accessories pinceta
Diva & Nice Cosmetics Accessories pinceta
Pink
3,09

Koda: DIV2057 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Diva & Nice Cosmetics Accessories
Pink | 3,09

Opis kozmetike Diva & Nice Cosmetics Accessories

Pinceta Diva & Nice Cosmetics Accessories vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi.

Lastnosti:

  • s poševno konico
  • natančno puli dlake brez odvečne bolečine
  • ujame tudi najtanjše dlake

Navodilo za uporabo:
Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite. Pulite dlake po kopeli ali po gretju z vročo vlažno brisačo. Koža se sprosti in dlake se laže izpulijo, bolečino pa je manjša.

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.

free delivery