Diva & Nice Cosmetics Accessories povečevalno ogledalo s priseski

Diva & Nice Cosmetics Accessories povečevalno ogledalo s priseski
Diva & Nice Cosmetics Accessories povečevalno ogledalo s priseski
(90 mm)
3,83

Koda: DIV1986 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite vsaj tri kozmetične izdelke in boste prejeli popust 10 %. Popust vam avtomatično odštejemo v košarici. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 2. 3. 2021

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Accessories

Praktično kozmetično ogledalce Diva & Nice Cosmetics Accessories vam bo pomagalo, da boste ostali lepi in urejeni vedno in povsod!

Lastnosti:

  • pomaga nadzirati popoln videz vašega ličenja
  • ogledalce je opremljeno s priseski za pritrditev na ogledalo ali steklo

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte kadarkoli za urejanje videza ali kontrolo make upa.

O blagovni znamki Diva & Nice Cosmetics

Češko podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.

Recenzija Diva & Nice Cosmetics Accessories