Estée Lauder Brushes

čopič za tekoči puder

Estée Lauder Brushes čopič za tekoči puder
Estée Lauder Brushes čopič za tekoči puder
40,90

Koda: EST2717 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Estée Lauder Brushes
| 40,90

Opis izdelka Estée Lauder Brushes

Opis:

Privoščite svoji koži popoln videz. Ergonomično oblikovan čopič za tekoči puder Estée Lauder Brushes intuitivno posnema obliko vašega obraza in zato omogoča precizen nanos make-upa na obraz. Zadostuje le nekaj potegov in tekoči puder je razporejen. Zahvaljujoč nanašanju tekočega pudra s pomočjo čopiča Estée Lauder lahko make-up bolje nanesete na kožo in koža bo ostala urejena za vse dan.

Lastnosti:

  • ergonomična oblika
  • ponuja odličen nanos make-upa
  • naraven rezultat ličenja

Material:

Kombinacija naravnih in umetnih vlaken za čim bolj enostavno uporabo.

Navodilo za uporabo:

Nanesite primerno količino tekočega pudra na hrbet svoje roke. Čopič rahlo namočite v puder in nanašajte na obraz v smeri od korenine nosu proti sencem. Make-up zabrišite.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.