Farmona Mosquito Killerparfumirani repelent v pršilu

Farmona Mosquito Killer parfumirani repelent v pršilu
Farmona Mosquito Killer parfumirani repelent v pršilu
125 ml

Koda: FAR1443 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Farmona Mosquito Killer
Lastnosti

Repelent Farmona Mosquito Killer Mosquito Killer učinkovito odganja mrčes in je hkrati prijazen do vaše kože.

Lastnosti:

  • odganja leteč in neleteč mrčes
  • ne draži kože
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte repelent na odkriti koži ali na oblačilih. Ne uporabljajte na poškodovani ali razdraženi koži ali v očeh.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.

Recenzija Farmona Mosquito Killer