BP_Kenzo_FBK_SIBP_Kenzo_FBK_SI
BP_Kenzo_FBK_Poppy_Bouquet_SIBP_Kenzo_FBK_Poppy_Bouquet_SI
BP_Kenzo_World_Power_EDT_SIBP_Kenzo_World_Power_EDT_SI
BP_Kenzo_LEau_Hyper_Wave_SIBP_Kenzo_LEau_Hyper_Wave_SI

kenzo

Originalnost, kreativnost in kombinacija eksotičnih elementov, ki so povezani z azijsko kulturo. To je prestižna blagovna znamka Kenzo, veliki igralec v svetu mode in parfumov. Moto blagovne znamke doni „za lepši svet“ in v njenih stvaritvah odsevajo energija, veselje, antikonformizem ter navdihi iz narave.

Za blagovno znamko Kenzo stoji modni oblikovalec Kenzo Takada, ki se je z Japonske preselil v Pariz, kjer je leta 1970 odprl svoj prvi butik. Za blagovno znamko Kenzo je značilna kombinacija tradicionalnih japonskih elementov z evropskim slogom in pariško eleganco.

Parfumi Kenzo so točno takšni kot blagovna znamka – igrivi, barvni in domiselni. Najbolj priljubljena dišava Kenzo za ženske je brez dvoma Flower by Kenzo, ki odgovarja na vprašanje „Kako bi dišal mak, če bi sploh imel kakšen vonj?“. Prav tako ne smemo pozabiti na dišavo za ženske s toni vanilje Kenzo Amour, na kolekcijo originalnih dišav Kenzo World ali na dišavo L’Eau Kenzo. Moški spol pa bo navdušila parfumska voda Kenzo Homme.

celotno besedilo skrij besedilo

Filter

Cenovni razpon

do

Darila in akcije

Za koga?

Ocena

  •   10
Najbolj prodajani