Preskoči na glavno vsebino

Klorane

O blagovni znamki Klorane

Francoska dermokozmetika Klorane išče navdih v naravi že več kot 50 let. Zavezala se je, da bo varovala in povečevala vrednost rastlinske dediščine našega planeta, in s tem predstavlja dejansko okoljsko odgovorno blagovno znamko. Leta 1966 jo je ustanovil lekarnar Pierre Fabre z namenom, da ljudem prinese učinkovite, hkrati pa 100% ekološko zasnovane pripravke.

 

Blagovna znamka Klorane se s svojim ekološkim pristopom dejansko ponaša – upošteva načela trajnostnega razvoja, skrbi za zniževanje porabe energije in varstvo narave. Pri proizvodnji svojih izdelkov ne uporablja ogroženih rastlinskih vrst in zagotavlja kakovost rastlinskih izvlečkov.

Pripravki Klorane danes spadajo med najboljše, kar svoji koži in lasem lahko privoščite. Pozornost vsekakor namenite klasičnemu šamponu Klorane in njegovi ekspresni različici, kadar nimate zadosti časa za umivanje, suhemu šamponu Klorane. Otroška kozmetika Klorane Bébé nedvomno pritegne pozornost vseh staršev, ki za svoje otroke želijo najboljše pripravke, ki spoštujejo naravo.

celotno besedilo skrij besedilo