Kringle Candle Stardust

dišeča sveča 624 g

Kringle Candle Stardust dišeča sveča  624 g
Kringle Candle Stardust dišeča sveča  624 g
624 g
26,95

Koda: KCC00673 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Kringle Candle Stardust
624 g | 26,95

Opis parfuma Kringle Candle Stardust

Dišeča svečka Kringle Candle Stardust čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • božična aroma
  • zimska dišava
  • tematska praznična dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
benzoin, cvetlične note, jantar, jasmin, limona, mošus, orhideja, sandalovina
Vrsta dišave za dom
citrusna, cvetlična

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Recenzija Kringle Candle Stardust

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!