L’Oréal Paris Telescopic False Lash maskara

8×
L’Oréal Paris Telescopic False Lash maskara
L’Oréal Paris Telescopic False Lash maskara
odtenek Magnetic Black 9 ml
7,33

Koda: LOR0535 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis L’Oréal Paris Telescopic False Lash
Lastnosti

Maskara L’Oréal Paris Telescopic daje trepalnicam veličastno dolžino in čudovito poudari vaš videz. Posebno oblikovana teleskopska krtačka zagotavlja enakomeren nanos barve in s tem maksimalni učinek brez neželenega lepljenja.

Lastnosti:

  • trepalnice izvrstno ločuje in poudarja
  • trepalnicam daje zapeljivo obliko in izjemno dolžino
  • krtačka nanaša barvo enakomerno in brez lepljenja
  • trepalnice so podaljšane ves dan

Kako nanašati:
Pristavite krtačko h koreninam trepalnic in jih počešite navzgor. Maskaro nanesite na zgornje in spodnje trepalnice.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
podaljševalna

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Telescopic False Lash8