MAC Cosmetics Prep + Prime podlaga pod senčila za oči

MAC Cosmetics  Prep + Prime podlaga pod senčila za oči
MAC Cosmetics  Prep + Prime podlaga pod senčila za oči
Priporočena maloprodajna cena
24,60

Prihranite 11%
12 ml
21,90

Koda: MAC1406 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite izdelke MAC Cosmetics nad 45 € in v košarici izberite posvetlitveno paleto za obraz Flashing Ice Extra Dimension. V košarici izberite izmed dveh variant.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 10. 3. 2021

Opis izdelka MAC Cosmetics Prep + Prime

Podlaga za senčila MAC Cosmetics Prep + Prime podpira intenzivnost senčil za oči in zagotavlja njihovo obstojnost.

Lastnosti:

  • podaljšuje popoln videz ličil za oči
  • poudarja barvo senčil
  • preprečuje zlivanje senčil za oči

Navodilo za uporabo:
Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči.

O blagovni znamki MAC Cosmetics

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.

Recenzija MAC Cosmetics Prep + Prime