Makeup Revolution Brushes

čopič za senčenje in prehode

1×
Makeup Revolution Brushes čopič za senčenje in prehode
Makeup Revolution Brushes čopič za senčenje in prehode
PRO E103

Koda: MUR2965 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Makeup Revolution Brushes
PRO E103

Opis izdelka Makeup Revolution Brushes

Opis:

Edinstven čopič Makeup Revolution Brushes je posebno narejen za senčenje vaših oči! Čopič Makeup Revolution Brushes je primerem za senčila v prahu ter tudi za kremasta senčila. Posebna oblika čopiča vam omogoča narediti profesionalno ličenje oči in ustvariti prehode senčil na očesnih vekah. Čopič Makeup Revolution Brushes vam zagotavlja popoln nanos senčil tudi v očesne kotičke in zabrisovanje senčil. Čopič Makeup Revolution Brushes je izdelan iz najbolj nežnih sintetičnih vlaken. Je zelo nežen do kože in udobno se prilega v dlan. S čopičem Makeup Revolution Brushes enostavno dosežete profesionalno naličene oči in očarate svojo okolico!

Lastnosti:

  • omogoča precizen nanos senčil
  • je odličen za senčenje in zabrisovanje prehodov senčil
  • je nežen do kože
  • udobno se prilega v dlan

Material:

  • sintetično vlakno

Navodilo za uporabo:

S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na očesne veke in zabrišite.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!