Makeup Revolution X Roxxsaurus paleta za lica

Makeup Revolution X Roxxsaurus paleta za lica
Makeup Revolution X Roxxsaurus paleta za lica
8 x 2,5 g
11,95

Koda: MUR08166 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Makeup Revolution X Roxxsaurus

Paleta za konture obraza Makeup Revolution X Roxxsaurus poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • poudarja konture obraza
  • osvetljuje
  • kremasta tekstura
  • enostavno se nanaša
  • ima dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution X Roxxsaurus