Makeup Revolution Pro Precision Brush

set čopičev za konture

1×
Makeup Revolution Pro Precision Brush set čopičev za konture
3 kos
26,29

Koda: MUR3398 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Oval Face + Oval Cheek + Oval Shape 

kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Makeup Revolution Pro Precision Brush
3 kos | 26,29

Opis kozmetike Makeup Revolution Pro Precision Brush

Set čopičev za ličenje Makeup Revolution Pro Precision Brush vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!