Makeup Revolution Soph Xšminka

Makeup Revolution Soph X šminka
Makeup Revolution Soph X šminka
odtenek Cake
5,40

Koda: MUR04693 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Samo kupite izdelke blagovnih znamk Makeup Revolution, Revolution PRO, Makeup Obsession, Freedom, I Heart Revolution in Revolution Skincare v vrednosti vsaj 29 € in boste prejeli Mystery Bag, poln izdelkov, v vrednosti 27 € kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 28. 1. 2020
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Makeup Revolution Soph X
Lastnosti

Šminka Makeup Revolution Soph X Soph X bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • visoka pigmentacija
  • satenast učinek
  • kremasta tekstura

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Učinek
satenast

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Soph X