Max Factor Colour Adapt

tekoči puder

3×
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
odtenek 070 Natural 34 ml
9,15

Koda: MXF0031 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Max Factor Colour Adapt
odtenek 070 Natural 34 ml | 9,15

Opis kozmetike Max Factor Colour Adapt

Max Factor Colour Adapt je tekoči puder, ki se vam bo odlično prilagodil.

Navadni pudri sicer kožo enakomerno prekrivajo, vendar ustvarjajo enobarvni umetni videz.

Colour Adapt se prilagodi vašemu tonu kože, še vedno boste to vi, le z odličnim videzom. Puder Colour Adapt od Max Factorja vsebuje delce, ki znajo ohraniti barvne tone različnih predelov vašega obraza, rezultat pa je čisto naraven, lep in popoln videz vaše kože.

V dekorativni kozmetiki ima puder svoje mesto, Colour Adapt pa ima svoje prav posebno mesto. Colour Adapt ima unikatne prekrivne lastnosti in sposobnosti, puder vzdržuje vašo naravno barvo in hkrati prekriva nepravilnosti na koži.

Puder Colour Adapt je primeren za vse tipe kože.

Učinki:

  • odlična prekrivna lastnost

  • prilagodi se vaši barvi kože in ohrani barvne tone različnih predelov kože 

Tip kože:

Tekoči puder Colour Adapt lahko uporabite na vseh tipih kože.

 

Navodilo za uporabo:

Puder Colour Adapt od Max Factorja vsebuje posebne molekule elastomerje, zaradi katerih ima koža svileni videz in se zlahka nanaša.

Puder nanesete s pritiskom na pumpico na vse osnovne točke obraza, kot so čelo, lica in brada, razporedite ga po obrazu v smeri navzven k linijam obraza in las.

Pred nanosom pudra Max Factor Colour Adapt lahko uporabite vlažilno kremo, ki vpliva na sposobnost pudra, da se prilagodi barvnim tonom kože.

Puder Max Factor Colour Adapt vam bo pričaral popoln, naraven videz. Pustite, da se puder Colour Adapt prilagodi vam.

Max Factor tako dokazuje, da ima svoje trdno mesto v dekorativni kozmetiki.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada med najbolj stabilne blagovne znamke na trgu, ki ponujajo pripravke za ličenje. Sodobni reklamni slogan – „Max Factor make-up maskerjev filmskih zvezdnic“ ni noben reklamni trik, temveč pravi odsev resničnosti in zgodovinskega razvoja znamke. S filmsko industrijo je blagovna znamka Max Factor povezana od samotnega začetka, ampak kmalu se je začela osredotočati tudi na potrebe navadnega življenja onstran filmskega zaslona. Zato si zdaj lahko široka javnost privošči iste pripravke za ličenje kot na primer Julie Roberts, Gwyneth Paltrow, René Zelweger in druge filmske zvezde. Če ste mislili, da naslov blagovne znamke govori o nekakšnem „maksimalnem faktorju“, je to pomota. Naslov Max Factor namreč izhaja iz imena poljsko-judovskega strokovnjaka za kozmetiko, ki se je na začetku 20. stoletja izselil v Ameriko. V Los Angeles je ustanovil prvo trgovino z ličili in lasuljarskimi izdelki. Podjetje Max Factor Company je bilo ustanovljeno leta 1909 in razvoj novih kozmetičnih proizvodov se je začel. Od samega začetka je Max Factor pridobival priljubljenost v filmski industriji. Igralci so hodili po nasvete, kako biti videti na zaslonu čim boljše, maskerji so nestrpno čakali na nove pripravke in blagovna znamka Max Factor je razvijala en kozmetični hit za drugim. Leta 1914 je prišel Max Factor s tekočim pudrom, ki se je nanašal mnogo bolj enostavno in za nameček je bil bolj nežen do kože. Leta 1920 je bil na trg uveden prvi tekoči puder za vsakdanje nošenje, slaven je postal zlat prašek za lase, ustnice v obliki srca, nove barve ličil itd. Max Factor je prinašala vedno nove možnosti za ličenje in dekorativno kozmetiko. Zanimivo je tudi to, da so izdelke Max Factor uporabljali tudi v ameriški vojski v 2. svetovni vojni pri maskiranju obraza pred sovražnikom. Danes v ponudbi blagovne znamke Max Factor nahajamo kompletno serijo pripravkov za ličenje – od pudrov, toniranih krem, maskar, senčil za oči, do šmink ali korekcijskih paličic. Med sodobne najboljše uspešnice spadajo maskara za volumen Max Factor 2000 Calorie, tekoči puder Max Factor Colour Adept, korektor Max Factor MasterTouch ali na primer senčila za oči Max Factor Max Effect Mono. Če hrepenite po udobnem nanosu in profesionalnih rezultatih, potem si oglejte ponudbo kozmetike Max Factor. Vsi izdelki Max Factor upoštevajo naravne potrebe kože in zahteve sodobnih uporabnic. Danes sodita make-up in kozmetika med navadne vsakodnevne dejavnosti mnogih žensk. Moderna dekorativna kozmetika mora izpolnjevati osnovne zahteve uporabnic – enostaven in hiter nanos, velika variabilnost v odtenkih in vrstah pripravkov. Ali si želite doseči naraven videz za navadno nošenje, ali bolj dramatičen videz za posebne priložnosti, v vsakem primeru se lahko zanesete na kozmetiko Max Factor.

free delivery