Max Factor Colour Adapttekoči puder

3×
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
Max Factor Colour Adapt tekoči puder
odtenek 070 Natural 34 ml
5,75

Koda: MXF0031 | Na zalogi
1
Darilo za vas
15-% popust na vse ob nakupu nad 55 €. Za popust uporabite kodo notinosi15. kupite s popustom. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 18. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Max Factor Colour Adapt
Lastnosti

Max Factor Colour Adapt je tekoči puder, ki se vam bo odlično prilagodil.

Navadni pudri sicer kožo enakomerno prekrivajo, vendar ustvarjajo enobarvni umetni videz.

Colour Adapt se prilagodi vašemu tonu kože, še vedno boste to vi, le z odličnim videzom. Puder Colour Adapt od Max Factorja vsebuje delce, ki znajo ohraniti barvne tone različnih predelov vašega obraza, rezultat pa je čisto naraven, lep in popoln videz vaše kože.

V dekorativni kozmetiki ima puder svoje mesto, Colour Adapt pa ima svoje prav posebno mesto. Colour Adapt ima unikatne prekrivne lastnosti in sposobnosti, puder vzdržuje vašo naravno barvo in hkrati prekriva nepravilnosti na koži.

Puder Colour Adapt je primeren za vse tipe kože.

Učinki:

  • odlična prekrivna lastnost

  • prilagodi se vaši barvi kože in ohrani barvne tone različnih predelov kože 

Tip kože:

Tekoči puder Colour Adapt lahko uporabite na vseh tipih kože.

 

Navodilo za uporabo:

Puder Colour Adapt od Max Factorja vsebuje posebne molekule elastomerje, zaradi katerih ima koža svileni videz in se zlahka nanaša.

Puder nanesete s pritiskom na pumpico na vse osnovne točke obraza, kot so čelo, lica in brada, razporedite ga po obrazu v smeri navzven k linijam obraza in las.

Pred nanosom pudra Max Factor Colour Adapt lahko uporabite vlažilno kremo, ki vpliva na sposobnost pudra, da se prilagodi barvnim tonom kože.

Puder Max Factor Colour Adapt vam bo pričaral popoln, naraven videz. Pustite, da se puder Colour Adapt prilagodi vam.

Max Factor tako dokazuje, da ima svoje trdno mesto v dekorativni kozmetiki.

Lastnosti

Po prekrivnosti
Srednja
Konsistenca
tekoča
Tip kože
za vse tipe kože
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Colour Adapt