Opis izdelka Max Factor Colour Adapt
Lastnosti

Preverite edinstveno spodobnost ličila, ki se prilagaja točno vašemu tonu kože. Tekoči puder Max Factor Colour Adapt vam omogoča enostavno in hitro dosežen popolnoma poenoten in hkrati naraven videz kože obraza.

Lastnosti:

  • popolnoma se prilagodi vašemu tonu kože obraza
  • izvrstno poenoti kožo in zakrije pomanjkljivosti
  • ohranja naraven, žametno mat videz kože
  • ima lahko teksturo, ki se enostavno raznaša

Sestava:

  • elastomeri – obrazu zagotavljajo srednje mat, svilnat učinek
  • vlažilne sestavine – koži zagotavljajo maksimalno udobje ves dan

Navodilo za uporabo:
Nanesite s pomočjo čopiča za ličenje, aplikatorja v obliki gobice ali prsta na obraz in razmažite, dokler se ne zlije.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Colour Adapt