Opis izdelka Max Factor Facefinity
Lastnosti

Ali najprej nanašate podlago, nato make-up in nato nepopolnosti prekrivate še s korektorjem? Prihranite svoj čas! Tekoči puder 3 v 1 Max Factor Facefinity je edinstvena kombinacija podlage, tekočega pudra in korektorja v enem izdelku. V nekaj sekundah bo zagotovil brezhiben videz obraza, ki bo povsem poenoten.

  • kombinira tri izdelke v enem
  • podlaga za ličila kožo navlaži in podaljša njihovo obstojnost
  • tekoči puder poenoti ton kože in zagotavlja popoln videz
  • korektor zagotavlja večjo prekritost posameznih pomanjkljivosti  

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanesite s pomočjo čopiča, penastega aplikatorja ali prstov na obraz in temeljito raznesite po koži. Za doseganje večje pokritosti lahko na posameznih mestih nanesete več slojev. Pred uporabo rahlo pretresite.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
s SPF

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Facefinity